Lokaal nieuws / Activiteiten

JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht)

Gemeenten Blaricum en Eemnes zijn een JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) gemeente. Nick Scholten zal namens Sportief en Gezond als JOGG-regisseur in samenwerking met scholen, opvangorganisaties, sport en gezondheidszorg jeugd verleiden tot een gezonde leefstijl om te komen tot gezond gewicht. Voor meer informatie over de mogelijkheden van JOGG, zie de website.  

Jeugdpleister

Ken jij al die superleuke club van vrijdagavond? Dat is Jeugdpleister! Een keer in de twee weken is er Jeugdpleister voor kinderen van groep 5 t/m 8. Er wordt geknutseld, een spel gedaan en een bijbelverhaal verteld of een speurtocht gehouden. Elke avond is een verrassing! Wat zeker is, is dat het beregezellig is! We vinden het erg leuk als je komt. Iedereen is welkom! Neem gerust een vriend(innet)je mee. Bekijk de website voor meer info.

Mama Café in Huizen en Blaricum

Elke week zijn er Mama Café’s in de gemeenten Huizen en Blaricum. In Huizen op vrijdag en in Blaricum op woensdag, beide keren van 10.00 tot 11.30 uur. Meer informatie over deze twee locaties en het activiteitenprogramma vindt u in de flyer die hiervoor beschikbaar is. Lees meer..

Jonge rapper maakt nummer over pesten

De 22-jarige Patrick Ekkebus uit Emmeloord is in zijn leven veel gepest. Om die reden heeft hij een rapnummer geschreven over het gevoelige onderwerp. Net als Tim Ribberink en Fleur Bloemen is hij zelf slachtoffer geweest van treiterijen en dat bracht hem op het muzikale idee. Lees meer...

Stop het pesten

Als uw zoon of dochter slachtoffer is van pesten staat hij of zij daarin niet alleen. Eén op de vijf kinderen maakt regelmatig dit soort dingen mee. Maar het feit dat pesten onder kinderen veel voorkomt wil niet zeggen dat het acceptabel is. Integendeel, pesten moet stoppen! lees meer..

Hulp nodig of vragen?