Maatregelen Corona JGT

Medical

Laatste update: 7 april 2022

Er geldt nog een aantal coronamaatregelen en -adviezen. De vaccinaties werken bij veel mensen goed en een grote groep mensen heeft weerstand opgebouwd doordat ze besmet zijn geweest met corona. Maar het coronavirus is niet weg. Er zullen nog steeds mensen ziek van worden. Het kabinet houdt de coronasituatie daarom goed in de gaten en onderneemt actie als er verder versoepeld kan worden of als het virus weer oplaait.

Wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid. Bij twijfel kunt met uw consulent van het JGT afstemmen op welke wijze er contact plaats kan vinden en uw afspraak doorgang kan vinden (telefonisch, video-bellen of de afspraak verplaatsen naar een later moment).

Wij zullen u via onze website en facebook op de hoogte houden over de genomen maatregelen.

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 13.00 gewoon bereikbaar voor vragen of contact  via ons algemene telefoonnummer 035 799 41 62 of email: jeugdengezin@eemnes.nl

Daarnaast zijn we iedere ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur bereikbaar tijdens onze telefonische spreekuren op bovenstaand telefoonnummer.

Buiten kantoortijden of in geval van spoed, belt u met Veilig Thuis: 0800-2000.

Zie ook de website van de gemeente Eemnes voor actuele informatie over ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Het coronavirus zal voorlopig ieders leven en werk blijven beïnvloeden. Hoe gaan jij en je kinderen hiermee om? Veel vragen van ouders worden op de site van het Nederlands Jeugdinstituut beantwoord. Zie link

Bij jou in de buurt

Springkussen!
18 augustus 2022