GGD - Consultatiebureau

Doktor

Het JGZ team helpt u graag met advies en ondersteuning bij het gezond opgroeien van uw kind(eren).

Elk kind (0-18 jaar) in de regio wordt op vaste contactmomenten uitgenodigd. Tijdens deze contactmomenten volgen we de groei en ontwikkeling van uw kind, verzorgen we de inentingen volgens het Rijksvaccinatieprogramma en bieden we ondersteuning indien nodig.

Heeft u vragen over uw kind? Maak gerust een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Voor baby’s, peuters of schoolkinderen bel 033 - 4600046. Voor middelbare scholieren kunt u een afspraak maken bij de GGD Gooi en Vechtstreek: 035 - 6926222.

U kunt uw vraag stellen via een e-mail maar u bent ook van harte welkom op het inloopspreekuur. Wilt u dezelfde dag nog antwoord op uw vraag? Bel dan naar het telefonisch spreekuur: 033 - 4600046.

Het adres van het Consultatiebureau Eemnes is vierkante bosje 37, Eemnes.

Inloopspreekuur Jeugdgezondheidzorg 

Vanwege corona zijn er wijzigingen in inloopspreekuren, zie website van de GGD voor actuele informatie hierover.

Vragen over de ontwikkeling en opvoeding van uw kind? Bezoek dan zonder afspraak het inloopspreekuur. U kunt terecht bij de jeugdverpleegkundige voor:

  • Het meten en wegen van uw kind
  • Voedingsadvies
  • Vragen over de gezondheid en ontwikkeling van uw kind, zoals spelen of pesten

Voor actuele tijden van het inloopspreekuur, zie deze link.  

Chatten met de GGD

Ouders kunnen ook chatten met de GGD, voor vragen over kinderen van 0-12 jaar. Ouders kunnen op de chat terecht voor bijvoorbeeld vragen over voeding, vaccinaties, slaapproblemen en driftbuien, maar ook over de ontwikkeling van hun kind en de schoolkeuze. De chat is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via www.ggdru.nl/chatten .