Het Jeugd- en Gezinsteam Eemnes

Het Jeugd- en Gezinsteam is een plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 18 jaar en professionals terecht kunnen met kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Op deze website vindt u algemene opvoedingsinformatie vanaf de geboorte van een kind tot aan jong volwassenheid.

U kunt lezen wat het JGT inhoudt en een vraag stellen aan een deskundige. Daarnaast kunt u folders downloaden en adressen vinden van de samenwerkende partners die u kunnen ondersteunen.

Scheiden en wat nu?

Bij een scheiding of het beëindigen van een geregistreerd partnerschap moeten partners afspraken maken. Bijvoorbeeld over het verdelen van de bezittingen, alimentatie en pensioen. Gaat u scheiden en heeft u minderjarige kinderen? Dan moet u ook samen afspraken maken over de opvoeding en verzorging van uw kinderen. Klik hier voor meer informatie.

Autisme

De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zelfredzaam zijn. Klik hier voor meer informatie.

Hulp nodig of vragen?