Het Jeugd- en Gezinsteam Eemnes

LOGO JGT

Het Jeugd- en Gezinsteam is een plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 18 jaar en professionals terecht kunnen met kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Op deze website vindt u algemene opvoedingsinformatie vanaf de geboorte van een kind tot aan jong volwassenheid.

Heeft u een kleine of grote vraag? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 13:00 op telefoonnummer 035-7994162. Tijdens de telefonisch spreekuren op maandag van 19.00- 21.00 uur en op woensdagochtend van 9.00- 11.00 uur zit er een consulent voor u klaar!

Kijk verder op de website voor informatie over verschillende onderwerpen op het gebied van opgroeien en opvoeden. 

Hieronder een paar onderwerpen waar we u mee kunnen helpen.

Scheiden en wat nu?

Bij een scheiding of het beëindigen van een geregistreerd partnerschap moeten partners afspraken maken. Bijvoorbeeld over het verdelen van de bezittingen, alimentatie en pensioen. Gaat u scheiden en heeft u minderjarige kinderen? Dan moet u ook samen afspraken maken over de opvoeding en verzorging van uw kinderen. Klik hier voor meer informatie.

Autisme

De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zelfredzaam zijn. Klik hier voor meer informatie.

Financiële ondersteuning

Het JGT Eemnes helpt gezinnen die het financieel niet breed hebben. Zo zijn wij intermediair voor het jeugdfonds Sport en Cultuur, fonds Kinderhulp en Stichting Noodhulp Eemnes. Zoek je financiële hulp in de opvoeding of voor je kind? zie link voor meer informatie.

Gemeente Eemnes

Op de website van de Gemeente Eemnes vindt u belangrijke informatie over Eemnes.

Hulp nodig of vragen?