Lokale activiteiten en regelingen

meeting

Extra's bij laag inkomen

Klik op deze link voor meer informatie

Sportief en gezond

De beweegcoaches van Sportief en Gezond zijn in Blaricum, Eemnes en Laren actief op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Een team van acht fanatieke beweegcoaches en een teamleider werken op basis van vraag en aanbod voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties, verenigingen, aangepast sporten, senioren en gezondheidszorg. Met als doel om de vitaliteit te verbeteren van de inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren. Voor meer informatie over de mogelijkheden van JOGG, zie de website

Het huis van Eemnes

In het Huis van Eemnes worden diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd. In de schoolweken onder leiding van de bibliotheek en in de vakanties onder leiding van de dames van Sociaal Cultureel Werk, in samenwerking met de bibliotheek en de buurtsportcoaches.

Klik hier voor de agenda

Jeugdpleister

Ken jij al die superleuke club van vrijdagavond? Dat is Jeugdpleister! Een keer in de twee weken is er Jeugdpleister voor kinderen van groep 5 t/m 8. Er wordt geknutseld, een spel gedaan en een bijbelverhaal verteld of een speurtocht gehouden. Elke avond is een verrassing! Wat zeker is, is dat het beregezellig is! We vinden het erg leuk als je komt. Iedereen is welkom! Neem gerust een vriend(innet)je mee. Bekijk de website voor meer info.

Mama Café in Huizen en Blaricum

Elke week zijn er Mama Café’s in de gemeenten Huizen en Blaricum. In Huizen op vrijdag en in Blaricum op woensdag, beide keren van 10.00 tot 11.30 uur. Meer informatie over deze twee locaties en het activiteitenprogramma vindt u in de flyer die hiervoor beschikbaar is. Lees meer..

Jonge rapper maakt nummer over pesten

De 22-jarige Patrick Ekkebus uit Emmeloord is in zijn leven veel gepest. Om die reden heeft hij een rapnummer geschreven over het gevoelige onderwerp. Net als Tim Ribberink en Fleur Bloemen is hij zelf slachtoffer geweest van treiterijen en dat bracht hem op het muzikale idee. Lees meer...

Stop het pesten

Als uw zoon of dochter slachtoffer is van pesten staat hij of zij daarin niet alleen. Eén op de vijf kinderen maakt regelmatig dit soort dingen mee. Maar het feit dat pesten onder kinderen veel voorkomt wil niet zeggen dat het acceptabel is. Integendeel, pesten moet stoppen! lees meer..

Hulp nodig of vragen?