Ouders en Co organiseert: online webinar 'De Slaapclub'

Sleep baby

Terugkijken van het webinar over slapen is vanaf nu mogelijk via onderstaande link!

Tot 2 jaar: klik hier
Vanaf 2 jaar: klik hier

Ouders en co organiseert komt voort vanuit de samenwerking in vragen over opvoeden en opgroeien tussen verschillende lokale partners zoals onder andere de scholen, de buurtsportcoach, het consultatiebureau.

Ouders en co gaat dit jaar van start met een webinar van ‘De slaapclub’. Orthopedagoog Anouk van Berenschot zal in twee webinars verder ingaan op het thema slapen.

“Heeft jouw kind moeite met slapen? Deze 6 factoren maken het verschil.”

  • Begint jouw kind de dag om 5 uur?
  • Komt jouw kind ‘s avonds elke keer uit bed?
  • Slapen jullie samen om nog íets rust te krijgen?
  • Moet je ‘s nachts 10 keer heen en weer van jouw bed naar dat van jouw kind?
  • Of lukt het maar niet om de dutjes te verlengen?

Anouk is orthopedagoog en slaapexpert en heeft ervaring in het helpen van meer dan 400 ouders en geeft aan dat één ding heel duidelijk is: je kan dit oplossen! "1 op de 4 kinderen heeft soms moeite met slapen. En dat heeft vaak een flinke impact op kind én ouders. Dat is de reden waarom ik mij volledig gespecialiseerd heb in slaap, en waarom ik  twee webinars mag geven waarin ik je precies uitleg waarom jouw kind moeite heeft met slapen, welke factoren kinderen lekker laten slapen en hoe je dat aan kan pakken."

Er zijn verschillende data

14  februari tussen 9.30-11.30 ben je van harte welkom tijdens ouders en co in het Huis van Eemnes wanneer je het fijn vindt om over dit, en andere onderwerpen door te praten. Zowel het JGT als het consultatiebureau zullen dan ook aanwezig zijn. 

Na het opgeven ontvangt u een link waarmee het webinar tot 30 dagen later kan worden teruggekeken.